Blog / Μόδα

Έκαναν την εμφάνισή τους οι νέες στολές της AEGEAN

Την επόμενη φορά που θα ταξιδέψετε με την Aegean Airlines θα εντυπωσιαστείτε βλέποντας από κοντά τις νέες στολές του προσωπικού της εταιρείας.

Για τη δημιουργία των νέων στολών, η Aegean συνεργάστηκε με το παγκοσμίου φήμης ελληνικό brand Zeus+Δione, που ιδρύθηκε το 2012. Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και τον σχεδιασμό του Marios Schwab, του creative director της Zeus+Δione, η συλλογή συνδυάζει την ελληνική κληρονομιά μας με τη neo-era φιλοσοφία της εταιρείας.

Η πρόταση περιλαμβάνει κομμάτια που συνθέτουν ένα πολυσχιδές μοτίβο στην ενδυμασία των πιλότων, των πληρωμάτων καμπίνας και εδάφους. Κλασικές tailored σιλουέτες διανθίζονται με προσεκτικά μελετημένες λεπτομέρειες όπως ενσωματωμένα φουλάρια στο ντεκολτέ, γεωμετρικές ασυμμετρίες και γραμμικά στοιχεία που υπογραμμίζουν την δομή των ενδυμάτων. Στη σχεδιαστική προσέγγιση του Schwab, οι οργανικές πτυχώσεις του αρχετυπικού χιτώνα συναντούν τις γραμμές των «φτερών» στο λογότυπο της AEGEAN που αντανακλούν την κίνηση και την ενέργεια ενός ταξιδιού. Παράλληλα, οι αποχρώσεις αντικατοπτρίζουν την ελληνική τοπογραφία. Το βαθύ μπλε του Αιγαίου, εναλλάσσεται με το ασημί-μπλε των βραχωδών επιφανειών που χτυπά το φως του ήλιου, και τους λευκούς τόνους που κυριαρχούν στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική των νησιών των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων.

Στις ανδρικές στολές των πληρωμάτων καμπίνας και εδάφους, γιακάδες χωρίς τα αυστηρά πέτα προσδίδουν μια αίσθηση δωρικής απλότητας, ενώ πρακτικά γιλέκα και κουστούμια διευκολύνουν τις κινήσεις κατά την άσκηση των καθηκόντων.

© Aegean Airlines

Αντλώντας έμπνευση από τη χρωματική παλέτα του ελληνικού ουρανού και της θάλασσας, οι νέες στολές εκφράζουν τον μοντέρνο χαρακτήρα και τη σύγχρονη ελληνικότητα που χαρακτηρίζει την εταιρεία.
Σε μια εποχή όπου η διαφορετικότητα και η συμπερίληψη είναι αναπόσπαστα κομμάτια, οι στολές λειτουργούν τόσο ως ενωτικά στοιχεία της ομάδας της AEGEAN, αλλά ταυτόχρονα και ως μέσο έκφρασης των διαφορετικών προσωπικοτήτων που συνυπάρχουν σε αυτή. Οι νέες στολές δεν φέρνουν απλά μια ανανέωση σχεδιαστικά αλλά εγκαινιάζουν μια νέα εποχή στολών, απαντώντας στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις της ζωής των ανθρώπων της AEGEAN.

Απολαύστε το βίντεο της καμπάνιας για τις νέες στολές της Aegean το οποίο είναι αντίστοιχα εντυπωσιακό με τις στολές. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο καθρέπτης, στον οποίο δεν βλέπουμε απλώς μια αντανάκλαση των στολών αλλά κάτι περισσότερο. Βλέπουμε να αντικατοπτρίζει τη ζωή, την κίνηση, τον ουρανό, κάθε στιγμή και κάθε μέρος στο οποίο βρίσκεται το προσωπικό της AEGEAN. Με αφετηρία urban και κλασικά σημεία της Αθήνας, τη θάλασσα και την εξοχή, ξεκινάει το ταξίδι των στολών, για να καταλήξει με ένα μοναδικό runway πάνω σε καθρέπτες στο αεροδρόμιο, τον τελικό δηλαδή προορισμό αυτής της fashion διαδρομής.

Παραγωγή: Picky Productions
Creative Development: Ogilvy σε συνεργασία με τους Antoine Asseraf & René Habermacher
Σκηνοθεσία: Antoine Asseraf & René Habermacher
Φωτογράφος: René Habermacher
Σύνθεση μουσικής: Σταύρος Γασπαράτος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *