Υφασμάτινα μυστικά

Πώς να επαναφέρεις το αγαπημένο σου μάλλινο που μπήκε στο πλύσιμο

Σε  όλους λίγο πολύ έχει συμβεί, όσο προσεκτικοί και να είμαστε, ένα αγαπημένο μας μάλλινο να συρρικνωθεί κατά την πλύση! Και μπορεί μέχρι σήμερα να πίστευες ότι έχει έρθει ή ώρα να το αποχωριστείς και ότι δεν υπάρχει ελπίδα να το χαρείς, όπως την πρώτη μέρα που το πρωτόβαλλες, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχει τρόπος το μάλλινό σου να επιστρέψει στην αρχική του μορφή, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Το My Fabric Of Life πειραματίστηκε και στο εγγυάται.

Σημείωσε, αγαπημένε fabric lover, τι θα χρειαστείς για να κάνεις ολίγα μαγικά κόλπα και να χαρείς και πάλι το αγαπημένο σου μάλλινο.

ΥΛΙΚΑ

  • μια λεκάνη με κρύο νερό
  • χλιαρό νερό
  • μαλακτικό μαλλιών

ΟΔΗΓΙΕΣ

Βάλε το μάλλινο σου στη λεκάνη μέσα στην οποία έχεις φτιάξει το μείγμα νερού και μαλακτικού και άφησε το για μισή με μία ώρα περίπου.

Έπειτα βγάλε το από την λεκάνη, ξέπλυνέ το καλά με κρύο νερό που να ρέει από τη βρύση και τοποθέτησέ το σε μια πετσέτα για να στραγγίξει.

Όσο το ρούχο είναι νωπό ακόμα, πιάσε το από τις δύο άκρες του και τράβηξε τα μανίκια και το κυρίως σώμα μέχρι να βρει την αρχική του φόρμα. Έπειτα βάλε το σε μια κρεμάστρα και άφησε το να στεγνώσει τελείως.

Η αρχική του μορφή ήρθε και θα μείνει, και εσύ θα ξαναφορέσεις με χαμόγελο το αγαπημένο σου ρούχο!

Καλή επιτυχία!

Με υφασμάτινους χαιρετισμούς,

Ελευθερία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *